Projekt

Garden by block Trädgårdsdesignstudio

LIDINGÖ NORRA

En liten trädgård med stora ambitioner. Kunden önskade pool och uppgraderade vistelseytor. Då boningshuset var iögonfallande försökte vi hålla nere intrycken med sparsmakade lågmälda materialval, färger och former.

STRÄNGNÄS

En helt ny tomt skulle skapas. Huset är av ladhuskaraktär med en tydlig stil som vi återspeglade i trädgården. Färgskalan, materialval med trä och kalksten, växtval med gräs och lågmälda perenner skulle lyfta och samspela boningshuset för att få det att landa på platsen.

GLADÖ KVARN

Helt ny tomt på tidigare skogstomt i ett sommarstugeområde. Husets karaktär återspeglades i trädgården med uttrycksfulla materialval på så väl mark som räcken och spaljéer.

SALTSJÖ-BOO

Tomten på berget som fick ett ansiktslyft. Här ritade vi skissartade ritningar på ett nytt attefallshus. Och för att samspela med den kringliggande miljön med tall och berg gav vi förslag på vegetation och materialval som efterliknar den typiska naturtyp som återfinns i Stockholmsområdet.

MARIATORGET

Detta projekt följde vi hela vägen från ritning till plantering. På endast 30 kvm åstadkom vi en rumsindelning med loungedel och plats för matbord. Däremellan större kärlplanteringar med buskar och träd.